KONCERTI

13. julij 2019 ob 19:00 - Tartinijeva hiša Piran
14. julij 2019 ob 19:00 - Manziolijeva palača Izola


INFORMACIJE
Poletna glasbena akademija v Izoli, v organizaciji Akademije Izola ter soorganizaciji Italijanske samoupravne narodne skupnosti v Izoli in Glasbene šole Koper, je namenjena nadarjenim mladim glasbenikom, ki želijo izpopolniti svoje znanje pri igri na instrumentu. Potekala bo v Manziolijevi ter Besenghijevi palači v zgodovinskem jedru Izole. Ponuja individualne lekcije instrumenta pri izbranem predavatelju, tematske skupinske delavnice ter komorno igro v različnih zasedbah. Ob koncu poletne akademije vsi pripravljeni udeleženci sodelujejo na zaključnih koncertih.

Kotizacija za aktivne udeležence znaša 280 eur. Kotizacija vključuje 5 individualnih lekcij in 3 lekcije komorne igre (za tiste, ki izberejo tudi komorno igro). Prav tako so v ceno vključene skupinske delavnice oziroma tematska predavanja.

Vse lekcije so javnega značaja in potekajo lahko v naslednjih jezikih: slovenščini, italijanščini, hrvaščini ali angleščini. Udeleženci, njihovi starši oz. spremljevalci in mentorji lahko brezplačno poslušajo vse lekcije, predavanja in koncerte.

Kotizacija za pasivne udeležence znaša 140 eur za celotno poletno akademijo oziroma 30 eur za posamezni dan.

Stroške bivanja krije udeleženec sam. Aktivni udeleženci lahko vsakodnevno vadijo v Besenghijevi palači, kjer je tudi sedež Glasbene šole Izola. Ob koncu Poletne glasbene akademije prejmejo tudi potrdilo o udeležbi.

Prijave potekajo do 30. junija 2019, oziroma
do zapolnitve prostih mest. Ker je število aktivnih udeležencev omejeno, sprejemamo kandidate po vrstnem redu prijav. Vplačana kotizacija se vrača samo v primeru odpovedi s strani organizatorja.

support Naša podpora